آیا سیر خشک بر روی سرطان موثر است؟
- توضیحات
- نوشته شده توسط Super User
- دسته: blog
- بازدید: 231

آیا سیر خشک بر روی سرطان موثر است؟، علم نوین بسیاری از فواید شفابخش سیر و خواص بالقوهی آن در کاهش فاکتورهای خطرناک تعداد کثیری از بیماریها، که برخی از آنها به افزایش سن مرتبط است از جمله بیماریهای قلبی عروقی و عصبشناختی و سرطان را تائید میکند. تاثیر سیر و عصاره سیرخشک، در مکملی طبیعی و بیبو ساخته شده در شرکت امریکایی Wakunaga ، که در پیشگیری از سرطان بر روی انسان آزمایش شده به اثبات رسیده است.
اسناد موثق از موسسه ملی سرطان
چندین مطالعه بر روی تعدادی زیادی از افراد انجام شد و نتایج حاکی از ارتباطاتی بین افزایش مصرف سیر و کاهش خطر ابتلا به برخی از سرطانها از قبیل معده، روده، مری، پانکراس و سینه بود. در تجزیه تحلیل ۷ مورد از این مطالعات انجام شده بر روی افراد، محققان اثبات کردند هرچه میزان مصرف سیر افزایش یابد، به همان نسبت خطر ابتلا به سرطان معده و روده کاهش مییابد.
در مطالعهای جامع در مرکزمطالعات زنان آیوا، به بررسی نقش برنامه غذایی و فاکتورهای خطرناک دیگر در ارتباط با شیوع سرطان در زنان میانسال پرداخته و اثبات نمودند که ارتباط عمیقی بین مصرف سیر و کاهش خطر ابتلا به سرطان روده وجود دارد. زنانی که مقدار زیادی سیر مصرف میکردند تا ۵۰٪ خطر ابتلا به سرطان روده در آنها پایینتر از زنانی بود که مقدار سیر کمتری مصرف مینمودند.
چندین مطالعه بر روی مردم در چین صورت پذیرفت که حول محور مصرف سیر و خطر ابتلا به سرطان میچرخید. در یکی از این مطالعات نشان داده شد که مصرف مکرر سیر و انواع مختلف پیاز و پیازچه با کاهش ابتلا به سرطان مری و معده رابطه مستقیم داشته و هرچه میزان مصرف سیر بالاتر بوده، خطر ابتلا به سرطان پایینتر آمده است.
در یکی دیگر از مطالعات مشخص شد که مصرف سبزیجات از جنس سیر و پیاز، به خصوص خود سیر و پیاز با کاهش خطر ابتلا به سرطان معده در ارتباط بوده است. در سومین مطالعه، نشان داده شد جذب حداکثری سبزیجات از جنس سیر و پیاز، بویژه سیر و ترهفرنگی (بیش از ۱۰ گرم در روز) تا ۵۰٪ از خطر ابتلا به سرطان پروستات میکاهد.
همچنین شواهد دال بر این است که افزایش مصرف سیر ممکن است خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را کاهش دهد. در یکی از مطالعات انجام شده در حوزه سانفرانسیسکو اثبات کرد که در افرادی که سیر مصرف میکنند در مقایسه با افرادی که سیر مصرف نمیکنند تا ۵۴٪ خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده در گروه اول پایینتر بوده.
بعلاوه، در مطالعهی انجام شده در فرانسه روشن شد که افزایش مصرف سیر، آمار ابتلا به سرطان سینه را به طرز قابل توجهی کاهش میدهد. پس از احتساب مجموع کالریهای جذب شده و تعیین فاکتورهای خطرناک، مشخص شد خطر ابتلا به سرطان سینه در افرادی که مقدار زیادی فیبر، سیر و پیاز مصرف میکنند کاهش داشته است.
در مطالعات اخیر امراض همه گیر که در چین صورت پذیرفت مشخص شد که جذب سیر خام یک یا دوبار در هفته نقش موثری در کاهش سرطان ریه داشته و این تاثیر ناشی از میزان مصرف میباشد. محققان اشاره میکنند گرچه ممکن است سیر بتواند به صورت بالقوه مانع از بروز سرطان ریه شود اما ترکیبات موثر در پیشگیری از سرطان ریه همچنان ناشناخته باقی مانده است.
برگرفته از سایت مجله سلامت