بیماری میگرن، میگرن سردرد شدیدی است که به صورت تپش در سر رخ می دهد و ممکن است باعث حساسیت شدید به صدا و حالت تهوع شود.
حملات میگرنی می تواند باعث درد شدیدی در سر شود که فرد تا ساعت ها بخواهد در جایی ساکت دراز بکشد و بخوابد.
پیشگیری از ابتلا به میگرن
1- ورزش مرتب: تمرین مرتب ورزش می تواند استرس را کاهش دهد و از حملات میگرنی جلوگیری کند، این ورزش ها شامل دوچرخه سواری، شنا و پیاده روی می شود که نباید وزش های شدید را انجام دهید زیرا که ورزش شدید خود می تواند باعث سردرد شود.
2- کاهش وزن: چاقی هم می تواند یکی از علل ابتلا به میگرن باشد که شما با رژیم غذایی سالم می توانید خطر ابتلا به سردرد میگرنی را کاهش دهید.
3- اجتناب از محرک های سردرد میگرنی: اگر عطرهای خاص یا خوراکی ها باعث سردرد میگرنی شما می شوند از آنها دوری کنید و کاهش سیگار و الکل هم یکی دیگر از راه های پیشگیری است.
4 -حفظ الگوی منظم: حفظ الگویی مرتب برای خواب و خوراک به علاوه کنترل استرس یکی از راه های پیشگیری از ابتلا به میگرن است.
5-کاهش تاثیرات استروژن: سعی کنید مصرف داروهای هورمونی و پیشگیری از بارداری را با با مشورت پزشک کم و یا قطع کنید. اگر خانم هستید و دچار میگرنید استروژن(هورمون های جنسی زنانه) می تواند یکی از عوامل میگرن باشد.
برخی از علائم بیماری میگرن
1- ضعف در یک طرف بدن: وقتی یک دستتان لمس می شود نشانه شروع سردرد میگرنی می باشد که بعضی افراد ضعف عضلانی را در یک طرف بدن قبل از حمله میگرنی تجربه می کنند.
2- مشکل در صحبت کردن: برخی از افرادی که به میگرن مبتلا هستند حس می کنند در حال چرند گفتن هستند و این مورد رایج ترین توصیف برای بیماران مبتلا به میگرن است.
3- سرگیجه یا دو بینی: برخی از افراد که میگرن دارند ممکن است مشکل عدم تعادل باشند و هر چه سردرد میگرنی شدید تر باشد بیمار سرگیجه بیشتری دارد.
نتیجه گیری
میگرن ها می توانند شایع ترین نوع سردرد باشند که می تواند به صورت سردردهای دوره ای که تا 72 ساعت طول کشیده همراه باشد.